ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Από τότε που τον ξέρω εγώ έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ»

«Έπαιζε εδώ από το 2012 - Άλλοτε μόνος του και άλλοτε με μια ξανθιά»

Νέα μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Από τότε που τον ξέρω εγώ έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ»

Θαμώνας πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών, που υποστηρίζει ότι έβλεπε συχνά τον ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, τόνισε μεταξύ άλλων πως «Από τότε που τον ξέρω εγώ έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε:

«Καθημερινά τον έβλεπα. Έπαιζε εδώ από το 2012. Άλλοτε μόνος του και άλλοτε με μια ξανθιά. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω εγώ έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ. Έπαιζε 2 ευρώ το πάτημα, το μέγιστο ποντάρισμα του μηχανήματος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, διέσχιζε τη… μισή Αττική για να φτάσει στο πρακτορείο της Γλυφάδας που συνήθιζε να παίζει. Όπως λένε άλλοι θαμώνες, δεν θεωρούσε ότι έκανε κάτι κακό.

«Κανονικά ερχόταν, όχι καμουφλαρισμένος. Είχε την εντύπωση, πιστεύω εγώ, ότι αυτή την υπηρεσία που πρόσφερε για τους πεινασμένους ότι τα διαχειριζόταν σωστά και τα ποσά που περίσσευαν τα έπαιζε» λέει άλλος θαμώνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.