ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη – Θύμα και μια 5χρονη

Χτες μέσα σε λίγη ώρα καταγγέλθηκαν τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη

Νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη – Θύμα και μια 5χρονη

Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, την Τρίτη (29/11) μέσα σε λίγη ώρα καταγγέλθηκαν και τα τρία περιστατικά.

Η αρχή έγινε από μία 27χρονη από τη Συρία η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της έδειρε την 5χρονη κόρη της.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά μία 34χρονη γυναίκα από τη Ρωσία η οποία κατήγγειλε στις αρχές ότι πρώην σύντροφός της πήγε στο σπίτι της και αφού την έβρισε άρχισε να την απειλεί.

Το τρίτο και πιο σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ όταν μία 47χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση του συντρόφου της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος σύντροφός της χθες πήγε στο σπίτι της και αφού ξεκίνησε ένας καυγάς της επιτέθηκε ξυλοκοπώντας την στα χέρια και τα πόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον 40χρονο ενώ αναζητούν τους υπόλοιπους δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.