ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα πορεία Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας: Με μεγάφωνα και τραγούδια γιόρτασαν γενέθλια

Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα πορεία Πακιστανών  στο κέντρο της Αθήνας: Με μεγάφωνα και τραγούδια γιόρτασαν γενέθλια

Συχνότατες  είναι πλέον οι πορείες των Πακιστανών στην Αθήνα για οποιαδήποτε αιτία. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν τα γενέθλια του Μωάμεθ (Eid Milad un Nabi).

Να σημειωθεί πως οι Πακιστανοί  στα χέρια τους κρατούσαν σημαίες της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Dawat-e-islami, κραυγάζοντας: Labaik Allahuma Labaik, la sharika” που σημαίνει «Είμαι στην υπηρεσία σου, ω Αλλάχ. Όλοι οι έπαινοι, ευχαριστίες κι ευλογίες. Όλη η κυριαρχία για σένα»

 

Η πορεία ξεκίνησε από το γνωστό σημείο εκκίνησης στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια πέρασε  μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, από όπου ο γνωστός πρόεδρος της «κοινότητας» των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλάμ έβγαλε ένα λογύδριο το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζουμε.

Ο Ασλάμ, που τρέφει  ιδιαίτερη εκτίμηση για τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών από την ίδια την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ενώ έχει καταθέσει και ως μάρτυρας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.