ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα Σμύρνη: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

Την Παρασκευή η απολογία του νεαρού δράστη

Νέα Σμύρνη: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

Ο 18χρονος που κότωσε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή (29 Δεκεμβρίου) στις 10:00 το πρωί.

Μέχρι τότε, ο καθ’ ομολογίαν δράστης θα κρατείται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Το μεσημέρι, ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα εις βάρος του 18χρονου, η οποία αφορά ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Ήταν ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας», λέει η μητέρα των δύο αδελφών

«Ο γιος μου δεν είχε εμπλακεί με σιδερογροθιές. Ήταν ατύχημα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας», ανέφερε η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

«Όλα αυτά που άκουσα, είναι ψευδείς κατηγορίες. Ο γιος μου δεν είχε αναμιχθεί σε τίποτα από αυτά, ούτε είχε εμπλακεί ξανά σε επεισόδιο με σιδερογροθιές, όπως λέτε.

Αυτό που συνέβη, ήταν ένα ατύχημα πάνω στον τσακωμό. Ένα παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ζητώ την επιείκεια της Δικαιοσύνης, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια από τη δικαιοσύνη και την κοινωνία. Πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε», τόνισε η μητέρα των δύο αδελφών, «ξεσπώντας» σε λυγμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.