ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα Σμύρνη: Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση κακοποίησης 14χρονης από τον Ρουμάνο πατέρα της

Ο 47χρονος αρνείται την καταγγελία για κακοποίηση

Νέα Σμύρνη: Στη Δικαιοσύνη η υπόθεση κακοποίησης 14χρονης από τον Ρουμάνο πατέρα της

Το δρόμο για τη Δικαιοσύνη, πήρε η υπόθεση με την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 47χρονος με καταγωγή από την Ρουμανία, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σωματική βλάβη.

Ο ίδιος αρνείται την καταγγελία για κακοποίηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 29 Μαρτίου μια γυναίκα από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας, φέρεται να ενημέρωσε τις αρχές ότι παρατήρησε μώλωπες και εγκαύματα στο 14χρονο κορίτσι.

Αστυνομικοί του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας, της Ομόνοιας προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα. Με εντολή εισαγγελέα το κοριτσάκι μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Παράλληλα ξεκινά έρευνα για το 14χρονο κορίτσι, σε ότι αφορά το γεγονός ότι δεν ειπώθηκε κάτι στις αρχές.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, το υπουργείο Παιδείας, βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με την διεύθυνση του σχολείου της μαθήτριας, την ψυχολόγο του σχολείου και τα στελέχη εκπαίδευσης.

Όπως τονίζουν, πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα το οποίο θα διερευνηθεί μόλις ολοκληρωθεί και η έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ίδια πηγή ενημέρωσης, από τη διεύθυνση του σχολείου φέρεται να έχει ειπωθεί ότι οι μώλωπες και τα σημάδια κακοποίησης δεν είχαν γίνει αντιληπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.