ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση στην Ευρυτανία: Η 48χρονη νοσηλεύτηκε με κακώσεις την περασμένη εβδομάδα

«Γνωρίζω ότι είχε νοσηλευτεί στη χειρουργική κλινική για κάποιες κακώσεις»

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση στην Ευρυτανία: Η 48χρονη νοσηλεύτηκε με κακώσεις την περασμένη εβδομάδα

Η αγωνία συνεχίζεται για τους οικείους της 48χρονης αγνοούμενης στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» να περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρπενησίου, Δημήτρης Καρατσίκης η 48χρονη είχε νοσηλευτεί την περασμένη εβδομάδα, με μώλωπες και κακώσεις.

«Γνωρίζω ότι είχε νοσηλευτεί στη χειρουργική κλινική για κάποιες κακώσεις και την επόμενη μέρα βγήκε. Άρα νοσηλεύτηκε περίπου για ένα 24ωρο. Νομίζω ότι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Ενδεχομένως να ήταν Τετάρτη και από την Πέμπτη και μετά χάθηκαν τα ίχνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Καρατσίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο της 48χρονης εντοπίστηκε στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία, και μέσα σε αυτό βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο η μητέρα φέρεται να αποχαιρετούσε τους δικούς της ανθρώπους και το παιδί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο όπου γίνονται οι έρευνες βρίσκεται και ο σύζυγος της 48χρονης και παρακολουθεί την επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.