ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα υπόθεση φρίκης: Έπαιρναν 14χρονη από ίδρυμα στην Αθήνα και την εξέδιδαν – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Ο ρόλος του «Ταχίρ» από την Ελευσίνα

Νέα υπόθεση φρίκης: Έπαιρναν 14χρονη από ίδρυμα στην Αθήνα και την εξέδιδαν – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Φρίκη σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που άρπαξαν και εξέδιδαν 14χρονο κοριτσάκι το οποίο διέμενε στη συγκεκριμένη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το διαβιβαστικό της υπόθεσης, η μικρή μαθήτρια γεννημένη το 2009, έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα με τη θέληση της και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα. Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος, έχουν κάνει πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Τελευταία φορά, που το παιδί έφυγε από το ίδρυμα ήταν από τις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεφε στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας για να φύγει πάλι στις 8 το βράδυ χωρίς να επιστρέψει ποτέ.

Στις 6 χθες το απόγευμα, η κοινωνική επιμελήτρια του ιδρύματος ενημερώθηκε απο μια αλλοδαπή φιλοξενούμενη στο ίδρυμα ότι η μικρή έχει επαφές με έναν άνδρα με το ψευδώνυμο «Ταχίρ», περίπου 30 ετών από την Ελευσίνα, και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα.

Η κοινωνική λειτουργός κατάφερε να μιλήσει με την 14χρονη, η οποία της είπε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ως το πρωί της Δευτέρας, ήταν σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες με ένα εκ των οποίων ήταν για τρεις ώρες κλεισμένη στο δωμάτιο.

Η επιμελήτρια, προσπάθησε μέσω της αδερφής της ανήλικης η οποία φιλοξενείται και αυτή στο ίδρυμα να την πείσει να επιστρέψει, όμως η μικρή είπε στην αδερφή της ότι έχει συμφωνήσει με τον «Ταχίρ» να εκδίδεται για 100 ευρώ με την προϋπόθεση ότι θα της παρέχουν σπίτι στην Ελευσίνα όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Μετά το παραπάνω συμβάν, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση καθώς η μικρή τους είπε ότι έχει ραντεβού με τον «Ταχίρ» στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάνε στην Ελευσίνα. Πραγματικά, εκεί τον εντόπισαν στο αυτοκίνητο και του πέρασαν χειροπέδες ενώ λίγο αργότερα και άλλα τρία άτομα ηλικίας 23 ετών που φέρεται να είχαν έρθει σε ερωτική επαφή με την ανήλικη, τραβώντας μάλιστα και βίντεο τα οποία παρέδωσαν στους αστυνομικούς, συνελήφθησαν.

Η υπόθεση, αξιολογείται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ως άκρως σοβαρή καθώς το συγκεκριμένο κοριτσάκι είχε φύγει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες από τη δομή και μάλιστα είχαν εκδοθεί και σχετικές ανακοινώσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.