ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες απειλές για τη ζωή και την οικογένειά του δέχεται ο μάρτυρας-«κλειδί» στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη

Τον Φεβρουάριο δέχτηκε άγρια επίθεση, ωστόσο δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για την εξέλιξη των ερευνών

Νέες απειλές για τη ζωή και την οικογένειά του δέχεται ο μάρτυρας-«κλειδί» στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη

Απειλές ακόμα και για την ίδια του τη ζωή δέχεται ο βασικός μάρτυρας για την υπόθεση δολοφονίας του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, την ώρα μάλιστα που οι δύο ψαράδες θα κάτσουν στο εδώλιο, με αμετάκλητο βούλευμα, ως κατηγορούμενοι για τον φόνο του.

Ο μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατήγγειλε ότι απειλές έχουν δεχτεί και συγγενείς του, ενώ όπως τόνισε υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες στην υπόθεση, οι οποίοι δεν τολμούν να μιλήσουν.

«Πας να πεις την αλήθεια και σε τρομοκρατούν. Στείλαν πέντε, ο ένας από αυτούς με απείλησε λέγοντας “εάν μας ανακατέψεις και εμάς θα σε λιώσω”» ανέφερε και υπενθύμισε ότι τον Φεβρουάριο δέχτηκε άγρια επίθεση, ωστόσο δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για την εξέλιξη των ερευνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με απειλούν λέγοντάς μου ότι “λίγα είναι τα ψωμιά μου”. Πρόσφατα απείλησαν συγγενικό μου πρόσωπο, λέγοντάς του “απομακρύνσου γρήγορα από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός”. Ζω μια κόλαση. Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν. Εγώ και πού περπατάω στον δρόμο, κοιτάζω μπρος πίσω» είπε και στη συνέχεια περιέγραψε όσα είδε: «Είδα τους ψαράδες που διαπληκτίστηκαν. Είδα κύκλους να κάνουν. Τον χτύπησαν στο κεφάλι με το πάνω μέρος του κονταριού. Αυτά δεν τα είδα μόνο εγώ, τα είδαν και άλλοι. Δεν ήξερα ότι είναι στο σκάφος ο Σήφης Βαλυράκης, μετά το έμαθα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.