ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νέες αποκαλύψεις: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» (βίντεο)

Όσα αποκάλυψε οικογενειακή φίλη του ζευγαριού

Νέες αποκαλύψεις: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» (βίντεο)

Οικογενειακή φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε, πως ο πατέρας των παιδιών, της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ ήταν παντρεμένος με την 33χρονη.

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης, Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί.

Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν.

Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα». Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήταν οδηγός μου τα έστελνε. «Χίλια συγγνώμη» κι αυτά… να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ.

Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών. Και μου λέει εντάξει. Κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα», λέει η φίλη της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.