ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέες καταγγελίες για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο – Έδινε ναρκωτικά σε 14χρονο

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο αρχαιοφύλακας είχε συγκεκριμένο modus operandi

Νέες καταγγελίες για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο – Έδινε ναρκωτικά σε 14χρονο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να κακοποιούσε παιδιά μέσα σε υπόγειο χώρο που του είχε παραχωρηθεί από την υπηρεσία του στη Νίσυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καταγγελία 14χρονου που αναφέρει ότι ο 50χρονος του έδινε ναρκωτικά για να τον προσεγγίζει και μάλιστα κατ’ επανάληψη. Η σχετική κατάθεση έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και αναμένεται να απαγγελθεί η ανάλογη κατηγορία.

Συνολικά οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 11, με την ΕΛ.ΑΣ. να είναι έτοιμη να διαβιβάσει τον φάκελο στη Δικαιοσύνη η οποία θα κρίνει εάν θα ασκηθούν νέες διώξεις.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ο αρχαιοφύλακας είχε συγκεκριμένο modus operandi (τρόπο δράσης). Προσέγγιζε συνήθως τα παιδιά σε μία παιδική χαρά και τα οδηγούσε στον υπόγειο χώρο που του είχε παραχωρηθεί από την υπηρεσία του. Κάποια από τα παιδιά τον γνώριζαν λόγω και της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο ως παράγοντας τοπικής ομάδας. Πολλοί από τους γονείς τον ήξεραν προσωπικά και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα φέρεται να έκανε. Συγκεκριμένα φέρεται να έβαζε τα παιδιά να δουν ταινίες πορνό ενώ είχε δίπλα του μία φουσκωτή κούκλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τις αστυνομικές έρευνες που έγιναν τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε η φουσκωτή κούκλα που περιέγραψε το πρώτο θύμα (12χρονο αγόρι), ερωτικά βοηθήματα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Επίσης κατασχέθηκε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που «βλέπουν» ποιος έμπαινε στον υπόγειο χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος αρχαιοφύλακας είναι ελεύθερος -διότι όταν έγινε η πρώτη καταγγελία το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο- ενώ πλέον δεν βρίσκεται στη Νίσυρο. Πηγές από το νησί σημειώνουν πάντως ότι η άμεση αντίδραση των αστυνομικών Αρχών μετά την πρώτη καταγγελία και η παρουσία έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί έχει ήδη αποκαταστήσει το αίσθημα της ασφάλειας (σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα που υπήρχε μεγάλη ανησυχία στους κόλπους μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.