ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: «Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, ήταν μέσα στα αίματα» λέει ο αντιδήμαρχος 

Το βρέφος έφερε χτύπημα στο κεφάλι

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: «Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, ήταν μέσα στα αίματα» λέει ο αντιδήμαρχος 

Νεκρό εντοπίστηκε ένα βρέφος στη χωματερή της Βραυρώνας.

Το βρέφος βρέθηκε μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ κατόπιν καταγγελιών ότι ζευγάρι από το Νεπάλ το πέταξε στα σκουπίδια. Πρόκειται για μωρό περίπου πέντε μηνών κύησης, που βρέθηκε στους μεγάλους κάδους στη χωματερή.

«Είδα το παιδάκι, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, το χέρι του εξείχε ήταν μέσα στα αίματα. Είχε χτύπημα στο κεφάλι. Ήταν περίπου τεσσάρων μηνών. Ευτυχώς που ήταν το τελευταίο δρομολόγιο και το παιδί ήταν πάνω. Από το σημείο πέρασε το απορριμματοφόρο περίπου στις 12 το μεσημέρι», είπε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βραυρώνας Γιάννης Αϊδινιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα στη χωματερή στο Πόρτο Ράφτη, όπου καταλήγουν τα απορρίμματα της Βραυρώνας.

Το βρέφος έφερε χτύπημα στο κεφάλι, κάτι το οποίο μαρτυρά την άγρια δολοφονία του από τους γονείς του μόλις λίγες στιγμές αφότου ήρθε στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.