ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δολοφονία Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του για μία μπλούζα! (upd2)

Πρωτοφανές έγκλημα για ασήμαντη αφορμή

Δολοφονία Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του για μία μπλούζα! (upd2)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 06:01): Ομολόγησε πριν από λίγο ο 18χρονος αδελφός του 16χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη και όπως προκύπτει όλα έγιναν κατόπιν καυγά για μία μπλούζα!

Τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν και ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι και να κυνηγάει τον αδερφό του.

Κάποια στιγμή ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι, το πήρε στα χέρια του και κατάφερε χτυπήματα στον 16χρονο, τα οποία αποδείχτηκαν μοιραία.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με τον αδερφό του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (26/12), είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος με τραύματα από ψαλίδι ένας 16χρονος μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως άκουσαν φωνές από ένα σπίτι στην οδό Σταδίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν το παιδί να φέρει σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος, στο λαιμό και στα χέρια.

Στο διαμέρισμα βρίσκονταν η γιαγιά του θύματος, η μητέρα του και ο 18χρονος αδελφός του με την κοπέλα του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και της κοπέλας.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Μία γυναίκα, που συστήθηκε στο συνεργείο του MEGA ως η γιαγιά του θύματος παρακάλεσε να μην δείχνει η τηλεόραση πλάνα από το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια δήλωσε συντετριμμένη και ότι φοβάται μήπως ο 18χρονος κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.