Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Αττική Οδό – Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο στον δρόμο

To τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή με αναβάτη τον αστυνομικό έπεσε σε προπορευόμενο όχημα

Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Αττική Οδό – Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο στον δρόμο

Μια τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/09) στην Αττική Οδό με έναν 32χρονο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του όταν προσπάθησε να αποφύγει σκύλο που βρέθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Όπως μετέδωσε το MEGA το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ασφάλεια γνωστού δικηγόρου, επέβαινε σε δίκυκλο. Όταν οδηγός προπορευόμενου οχήματος πάτησε φρένο για να αποφύγει τον σκύλο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο πίσω μέρος του ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό ενώ το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι, κατά πληροφορίες, έκαναν επί 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ στον άτυχο 32χρονο.

Σύμφωνα με το notia.gr ο 32χρονος αστυνομικός κατευθυνόταν στο σπίτι του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, στα νότια προάστια, για να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η τροχαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.