(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 11:58) Τέλος στη ζωή του έβαλε 42χρονος αστυνομικός χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο μέσα σε κλούβα της Αστυνομίας.
Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο πρώην στρατόπεδο Νταλίπη, σε χώρο που φυλάσσονται οι υπηρεσιακές κλούβες και τα λεωφορεία της ΔΑΕΘ που χρειάζονται εργασίες.
Ο αυτόχειρας βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό λεωφορείο όταν προέβη στο απονενοημένο διάβημα με το όπλο που του είχε χορηγήσει η υπηρεσία.
Ο εκλιπών υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης οχημάτων.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία διενεργείται από τις αρμόδιες Αρχές.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.