ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέο οπαδικό επεισόδιο στο Βόλο: Ξυλοκόπησαν 52χρονο με κινητικά προβλήματα

Τον κράτησαν από τα χέρια, τον κλώτσησαν και του έσκισαν τη φανέλα

Νέο οπαδικό επεισόδιο στο Βόλο: Ξυλοκόπησαν 52χρονο με κινητικά προβλήματα

Δεν λέει να «κοπάσει» η οπαδική βία, καθώς ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε χθες, Πέμπτη (31/8) αυτή τη φορά στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, στις 1.30 το μεσημέρι, στη διασταύρωση των οδών Τάκη Οικονομάκη και Ιωλκού 52χρονος με κινητικά προβλήματα δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τρία άτομα, όπως μεταδίδει το e-thessalia.gr.

Βόλος: Τον κράτησαν από τα χέρια, τον κλώτσησαν και του έσκισαν τη φανέλα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το θύμα φορούσε μία φανέλα του ΣΦΟΒ (συνδέσμου του Ολυμπιακού Βόλου) και προχωρούσε αμέριμνα, όταν τον πλησίασαν τρία άτομα. Οι δύο από αυτούς, όπως κατήγγειλε ο 52χρονος, τον κράτησαν από τα χέρια, τον έβρισαν λόγω της ομάδας που υποστηρίζει και ο τρίτος του έσκισε την φανέλα.

Λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έπεσε στο έδαφος, με τα άτομα που του επιτέθηκαν να τον κλωτσούν, όπως υποστηρίζει ο 52χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.