ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Γυναίκα μαχαίρωσε το σύζυγό της στα Χανιά

Η γυναίκα συνελήφθη

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Γυναίκα μαχαίρωσε το σύζυγό της στα Χανιά

Ένα νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Χανιά της Κρήτης, με τις Αρχές να ερευνούν το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό αφορά σε ένα ζευγάρι Ιρλανδών, 53 και 51 ετών, που ζει μόνιμα στα Κουνουπιδιανά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, όλα συνέβησαν το Σάββατο, όταν η Ιρλανδέζα φέρεται να επιτέθηκε στον σύζυγό της – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – και τον τραυμάτισε με μαχαίρι ψηλά στο χέρι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 51χρονος αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.  Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση στη σύζυγό του, η οποία και συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.