ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «δράκου» των Εξαρχείων – Επιχειρεί να βιάσει 29χρονη

Ο δράστης ακολουθεί τη γυναίκα, εκείνη νιώθει ότι απειλείται και ανοίγει το βήμα της, περπατώντας πιο γρήγορα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «δράκου» των Εξαρχείων – Επιχειρεί να βιάσει 29χρονη

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας και αποκαλύπτει τον τρόπο που δρούσε ο «δράκος των Εξαρχείων» κατά του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό.

Σε νέο βίντεο του Mega όπου καταγράφεται η δράση του φαίνεται να ακολουθεί μία 29χρονη δικηγόρο.

Το βίντεο προέρχεται από την οδό Νικηταρά στις 07:15 το πρωί, όταν κάποια από τα μαγαζιά έχουν ήδη ανοίξει. Ο δράστης ακολουθεί τη γυναίκα, εκείνη νιώθει ότι απειλείται και ανοίγει το βήμα της, περπατώντας πιο γρήγορα.

Όταν την προλαβαίνει, τη ρίχνει κάτω, την ακινητοποιεί, της κλείνει το στόμα και προσπαθεί να τη βιάσει.

Ένας καταστηματάρχης ήταν που έβαλε τις φωνές, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή και την κοπέλα να σώζεται από τα χειρότερα.

Ποινική δίωξη για βιασμό στον «δράκο» των Εξαρχείων

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για βιασμό τετελεσμένο και για απόπειρα σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 23χρονου αποκαλούμενου και ως «δράκου των Εξαρχείων».

Πρόκειται για κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Ακόμη στον 23χρονο Σύρο ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.