ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι – Η στιγμή που ο 37χρονος Αλβανός «ανοίγει πυρ»

Σε εξέλιξη το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι – Η στιγμή που ο 37χρονος Αλβανός «ανοίγει πυρ»

Στη δημοσιότητα, ήρθε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/12) στο Γκάζι, που ως αποτέλεσμα είχαν τρεις νεαροί Κρητικοί να τραυματιστούν από τις σφαίρες ενός 37χρονου Αλβανού.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε το υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου έχει καταγραφεί η στιγμή των πυροβολισμών.

Μάλιστα αφού ο 37χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τους Κρητικούς, ο 33χρονος συνεργός του οποίος έχει συλληφθεί βγάζει την πινακίδα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, επιβιβάστηκαν στο όχημα και έπειτα τράπηκαν σε φυγή.

Άφαντος ο δράστης των πυροβολισμών

Το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για την σύλληψη του 37χρονου πιστολέρο είναι σε εξέλιξη με τις Αρχές να εκτιμούν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία και πιθανότατα κρύβεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος δράστης φέρεται να έχει έναν συγγενή που έχει ένα καφέ στον Κεραμεικό καθώς και μία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Έτσι πιθανότατα να «δένει» η υπόθεση αναφορικά με το πολυτελές τζιπ που είχαν νοικιάσει ο δράστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.