ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέος εισαγγελέας Αρείου Πάγου ο Ισίδωρος Ντογιάκος – Η Ευαγγελία Νίκα πρόεδρος του ΣτΕ

Οι αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου για τον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ

Νέος εισαγγελέας Αρείου Πάγου ο Ισίδωρος Ντογιάκος – Η Ευαγγελία Νίκα πρόεδρος του ΣτΕ

Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, επελέγη από το υπουργικό Συμβούλιο διά περιφοράς, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος και πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας η αντιπρόεδρος η Ευαγγελία Νίκα.

Το υπουργικό Συμβούλιο διά περιφοράς προήγαγε στην θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον μέχρι σήμερα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος , όπως επίσης προήγαγε σε πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας την αντιπρόεδρος και ΣτΕ Ευαγγελία Νίκα.

Ο κ. Ντογιάκος θα παραμείνει στην θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για ένα χρόνο Στο εισαγγελικό κλάδο εισήχθη τον Σεπτέμβριο του 1983 και προήχθη στον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον Σεπτέμβριο του 2018. Στην εισαγγελική επετηρίδα είναι 8ος και στην διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ήταν πρώτη επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Νίκα η οποία είναι σήμερα πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος του ΣτΕ, θα παραμείνει στην θέση της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας για δύο έτη. Στο δικαστικό σώμα εισήλθε το 1984 και στην θέση του αντιπροέδρου προήχθη το Δεκέμβριο του 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.