ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέος Κόσμος: Ξυλοκόπησαν άγρια οπαδό του Παναθηναϊκού – Πέντε άτομα απαίτησαν να τους δώσει τη φανέλα του

Ο νεαρός φέρεται να αρνήθηκε και το αποτέλεσμα ήταν να του επιτεθούν και να τον τραυματίσουν ελαφρά

Νέος Κόσμος: Ξυλοκόπησαν άγρια οπαδό του Παναθηναϊκού – Πέντε άτομα απαίτησαν να τους δώσει τη φανέλα του

Ένας 26χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης (21/9), στην οδό Θεοκλήτου στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη έξω από καφέ της περιοχής, όταν μία ομάδα πέντε ατόμων τον κύκλωσε και απαίτησε από αυτόν να τους δώσει τη φανέλα με το σήμα του Παναθηναϊκού που φορούσε. Ο νεαρός φέρεται να αρνήθηκε και το αποτέλεσμα ήταν να του επιτεθούν και να τον τραυματίσουν ελαφρά, αποσπώντας του τελικά την μπλούζα και ένα τσαντάκι που είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις αναζητήσεις που έγιναν από την ΕΛΑΣ δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.