ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίκαια: Έσπασαν 40 οστεοφυλάκια στο Γ΄ Νεκροταφείο – Σε 8 πήραν και το περιεχόμενο

Δύο σενάρια για τα κίνητρα των δραστών - Το ένα σχετίζεται με την έκλειψη σελήνης

Νίκαια: Έσπασαν 40 οστεοφυλάκια στο Γ΄ Νεκροταφείο – Σε 8 πήραν και το περιεχόμενο

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (7/11) οι φύλακες του Γ΄ Νεκροταφείου που βρίσκεται στη λεωφόρο Θηβών στη Νίκαια όταν διαπίστωσαν ότι βέβηλοι είχαν σπάσει και είχαν ανοίξει περί τα 40 οστεοφυλάκια.

Οι άγνωστοι δράστες από οχτώ εξ αυτών είχαν πάρει και το περιεχόμενο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης εξετάζουν δύο εκδοχές:

– η πρώτη μιλά για άτομα που πίστευαν ότι μαζί με τα οστά στα κουτιά υπήρχαν και πολύτιμα αντικείμενα, π.χ. κοσμήματα ή βέρες

– η δεύτερη μιλά για άτομα που σχετίζονται με περίεργες τελετές καθώς την επόμενη ημέρα, Τρίτη (8/11) υπήρχε έκλειψη Σελήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρελθόν, εξάλλου, έχουν καταγραφεί παρόμοια περιστατικά 1-2 ημέρες πριν από κάποια πανσέληνο ή κάποια έκλειψη σελλήνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.