ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νίκαια: «Τη μαχαίρωσε γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα» λέει μάρτυρας για τον 67χρονο

«Της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα»

Νίκαια: «Τη μαχαίρωσε γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα» λέει μάρτυρας για τον 67χρονο

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που αφόπλισαν τον 67χρονο δράστη και κράτησαν στην ζωή την άτυχη 66χρονη.

«Δεν ήταν καλή γυναίκα» απάντησε ο σύζυγος και δράστης της επίθεσης κατά της 66χρονης γυναίκας στη Νίκαια όταν τον ρώτησε ένας γείτονας, ο οποίος ουσιαστικά έσωσε τη ζωή του άτυχου θύματος, γιατί τη μαχαίρωσε.

Δύο γείτονες της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγο της, η οποία λίγο έλειψε να σταθεί μοιραία για τη ζωή της, αποσόβησαν το μοιραίο.

Ο άντρας αφόπλισε τον σύζυγο της και η γυναίκα πίεζε την πληγή που είχε το θύμα, δίπλα στην καρωτίδα, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να προσφέρουν ιατρική φροντίδα στην γυναίκα.

Όπως είπε ο γείτονας του ζευγαριού, «είδαμε τη γυναίκα στον δρόμο. Φώναζε ‘βοήθεια’. Την πιάσαμε και μετά από 10 μέτρα σωριάστηκε κάτω. Ήταν βαθύ το τραύμα, δίπλα στην καρωτίδα. Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε ‘έρχεται, έρχεται’».

«Του βάζω τις φωνές και του λέω ‘γιατί τη μαχαίρωσες;’ και μου λέει ‘δεν ήταν καλή γυναίκα’. Πάνω στα κάγκελα του έσπασα την λεπίδα από το μαχαίρι και έφυγε…. Και μετά από 5 λεπτά βγήκε με ένα κατσαβίδι μεγάλο στα χέρια», ανέφερε ο άνδρας.

Η γειτόνισσα του δράστη και του θύματος, είπε πως άκουσε φωνές στον δρόμο και ανησύχησε, αναφέροντας πως «Μου φώναζε ‘Ελπίδα, Ελπίδα’, γιατί με ξέρει. Νόμιζα κάποιος ληστής την είχε χτυπήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προσέθεσε κάλεσε για βοήθεια και μετά «Της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα. Φώναζε η γυναίκα ‘δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα με έσφαξε, με έσφαξε’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.