ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίσυρος – 50χρονος φύλακας μουσείου: «Δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι»

Σε βάρος του έχει διαταχθεί ΕΔΕ ενώ ήδη έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων

Νίσυρος – 50χρονος φύλακας μουσείου: «Δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι»

Σε σοκ παραμένει η κοινωνία στη Νίσυρο, μετά την καταγγελία ενός πατέρα 12χρονου αγοριού περί σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε ο γιος του από τον 50χρονο φύλακα μουσείου.

Οι κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως μετά την καταγγελία τα στόματα ανοίγουν και έχει ξεσπάσει χιονοστιβάδα περιστατικών, ενώ στη Νίσυρο έχει φτάσει κλιμάκιο της αστυνομίας με παιδοψυχολόγους.

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως θύτης προσήχθη και αφού εξετάστηκε, αφέθηκε ελεύθερος και έφυγε από το νησί. Σε βάρος του 50χρονου που καταγγέλλεται για ασέλγεια, έχει διαταχθεί ΕΔΕ ενώ ήδη έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.

Τι υποστήριξε ο 50χρονος

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας επιμένει στην αθωότητά του και αναφέρει χαρακτηριστικά πως έπεσε σε πλεκτάνη.

«Σίγουρα έπεσα σε μία πλεκτάνη στη Νίσυρο. Μπορεί να έγιναν και λάθη, γιατί καμιά φορά, επειδή είσαι πάρα πολύ ανοιχτός άνθρωπος τα κάνεις και τα λάθη σου. Να είσαι πιο διαχυτικός με τα παιδάκια της ομάδας σου, να είσαι πιο ανοιχτός χαρακτήρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμπέρασμα ποιο είναι; Ότι εγώ δεν έχω πειράξει παιδί, δεν έχω ακουμπήσει παιδάκι. Ήμουν φίλος με τα παιδιά μου. Όσο για τα μηχανήματα γυμναστικής, ούτε καρέκλες, ούτε τίποτα. Δύο μηχανήματα μικρά είναι, 10 πόντους μηχανήματα που βάζεις τα πόδια σου επάνω και κάνεις γυμναστική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.