Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Νίσυρος: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης

Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της Τρίτης

Νίσυρος: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν χθες το απόγευμα στη Νίσυρο έναν 41χρονο αλλοδαπό μετά από καταγγελία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, ο συλληφθείς φέρεται να αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς χειρονομίες εις βάρος της ανήλικης.

Η καταγγελία έγινε άμεσα και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού σταθμού Νισύρου προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.