ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νταλίκα κόλλησε στο κέντρο της Λαμίας (βίντεο)

Χρειάστηκε μία ώρα για να γυρίσει και να επιστρέψει ανάποδα στην έξοδο της πόλης

Νταλίκα κόλλησε στο κέντρο της Λαμίας (βίντεο)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε αλλοδαπός οδηγός που βρέθηκε με την τεράστια νταλίκα του στην πλατεία Λαού, στο κέντρο της Λαμίας, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (3/10).

Το τεράστιο όχημα έφτασε στην πλατεία Λαού, στο κέντρο της Λαμίας, μέσω της οδού Όθωνος λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα.

Λόγω του μεγάλου όγκου του ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του στους στενούς δρόμους της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας.

Ο αλλοδαπός οδηγός αντιλαμβανόμενος τι είχε συμβεί, σταμάτησε την νταλίκα ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στην πλατεία Λαού και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για τον απεγκλωβισμό του οχήματος.

Άδειασαν από αυτοκίνητα την οδό Όθωνος, βοήθησαν τον οδηγό να κάνει όπισθεν στην οδό Ησαΐα και η νταλίκα κινήθηκε ανάποδα στην Όθωνος, έφτασε στην οδό Παπαποστόλου και από κει βγήκε από την Λαμία και συνέχισε το ταξίδι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο από τη μανούβρα που έκανε με τη βοήθεια αστυνομικών και πολιτών στην πλατεία Λαού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.