ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο 63χρονος παιδόφιλος έχει συγγενείς ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς! – To παραδέχθηκε on air

Αφέθηκε ελεύθερος ο 63χρονος παιδόφιλος

Ο 63χρονος παιδόφιλος έχει συγγενείς ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς! – To παραδέχθηκε on air

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή για τον 63χρονο παιδόφιλου που έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια. 

Τον 63χρονο παιδόφιλο, υπενθυμίζεται ότι κατάφερε να παγιδεύσει ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων και τον παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές!

Την ίδια ώρα προκαλεί σοκ και οργή στο πανελλήνιο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αφέθηκε ελεύθερος, παρότι είχε καταδικαστεί για βιασμό, ενώ τον αναγνώρισε και το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, κατονομάζοντας τον ως έναναπό τους βιαστές της.

Η αποκάλυψη έγινε στον Alpha και δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έχει συγγενική σχέση με υψηλόβαθμο εισαγγελέα αλλά και αρκετούς φίλους στην δικαιοσύνη! Μάλιστα, ο εισαγγελέας – συγγενής του έχει το ίδιο επώνυμο.

«Η οικογένειά σας έχει πολλά ανώτατα μέλη δικαστικά» σχολίασε η δημοσιογράφος και ο 63χρονος απάντησε «φυσικά, φυσικά!». 

«Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα σας είναι εισαγγελέας, αλλά και φίλοι του πατέρα σας είναι εισαγγελείς, δηλαδή είχατε μια ενημέρωση για το πώς πρέπει να κινηθείτε, δεν πηγαίνατε έτσι στα τυφλά» σχολίασε η δημοσιογράφος και ο παιδόφιλος απάντησε: «ναι, βεβαίως». «Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα του με το ίδιο επίθετο και πολλοί φίλοι του εισαγγελείς» επέμεινε η δημοσιογράφος με τον ίδιο να επιβεβαιώνει.

«Εσείς πάντως φυλακή δεν κάνατε» συνέχισε η δημοσιογράφος μετά από την παραδοχή του 63χρονου και ο ίδιος απάντησε: «Όχι, δεν έχω κάνει». Μάλιστα παραδέχτηκε στον αέρα ότι η δικογραφία ήταν ψεύτικη!

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η δίκη για την υπόθεση ναρκωτικών για την οποία συνελήφθη χθες, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και ο δράστης αφέθηκε πάλι ελεύθερος!

Υπενθυμίζεται πως τον 63χρονο αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές του και το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, ενώ το 1998 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας γυναίκας. Οπως είχε αποκαλυφθεί τότε, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες για babysitter και παρέσερνε ανυποψίαστες γυναίκες στο σπίτι του προσπαθώντας να τις βιάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, κάτοικοι σε γειτονιές όπου έμενε ο 63χρονος καταγγέλλουν ότι τον έβλεπαν να πετάει χαρτάκια με χυδαίο περιεχόμενο έξω από το σχολείο. Στα χαρτάκια ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις, γράφοντας πάνω σε αυτά τον αριθμό του τηλεφώνου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.