ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Α.Τσελέντης ξεσπά για το 1ο Δημοτικό Νέας Περάμου: «Υπάρχει κίνδυνος να πέσει το ταβάνι στα κεφάλια μαθητών»

«Eίμαστε τυχεροί που ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει κανένα παιδάκι κατά την διάρκεια κάποιου σεισμού» λέει ο Άκης Τσελέντης

Ο Α.Τσελέντης ξεσπά για το 1ο Δημοτικό Νέας Περάμου: «Υπάρχει κίνδυνος να πέσει το ταβάνι στα κεφάλια μαθητών»

Φωτογραφίες που αποτυπώνουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το 1ο δημοτικό σχολείου Νέας Περάμου «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης.

Ο γνωστός σεισμολόγος κάνει με αυτόν τον τρόπο γνωστές τις ακατάλληλες συνθήκες που επικρατούν στο σχολικό κτήριο και κατακεραυνώνει τη δημοτική αρχή για την ανευθυνότητά της.

«Αναρωτιέμαι στο επόμενο πανηγύρι προς άγρα ψήφων που θα οργανώσουν (οι δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών) πόσο θα πληρώσουν τις κυρίες τραγουδιάρες. Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να επιδιορθώσουν αυτό το σχολείο σεισμό-παγίδα θανάτου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά:

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

«Αυτό το σχολείο δεν είναι στην Εκάλη… δυστυχώς τα παιδιά που φοιτούν σε αυτό ακόμα και στη ζωή έχουν λιγότερα δικαιώματα»

Όλοι γνωρίζετε τον αγώνα που κάνω 10 χρόνια τώρα για ασφαλή σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ούτε 10 ούτε 20 είναι εκατοντάδες. Ήμαστε τυχεροί που ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει κανένα παιδάκι κατά την διάρκεια κάποιου σεισμού.

Πάρτε άλλο ένα παράδειγμα από τη Νέα Πέραμο και καμαρώστε την τοπική τους αυτοδιοίκηση. Αναρωτιέμαι στο επόμενο πανηγύρι προς άγρα ψήφων που θα οργανώσουν (οι δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών) πόσο θα πληρώσουν τις κυρίες τραγουδιάρες. Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να επιδιορθώσουν αυτό το σχολείο σεισμό-παγίδα θανάτου.

Με τον κίνδυνο να τους πέσει το ταβάνι στο κεφάλι κάνουν καθημερινά μάθημα μαθητές και δάσκαλοι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περαμου όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους οι Ενεργοί Πολίτες Νέας Περάμου.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές ενώ και τα όσα διηγήθηκαν γονείς και μαθητές συμπληρώνουν το παζλ της ανεπίτρεπτης κατάστασης που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

(**) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ!!!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.