ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ι.Ντογιάκος θα ερευνήσει το πώς… διέρρευσαν οι υποκλοπές αντί να ψάξει ποιος έκανε το έγκλημα των υποκλοπών!

Ο Εισαγγελέας Ι.Ντογιάκος που είχε ασκήσει την ποινική δίωξη για «εγκληματική οργάνωση» κατά του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τώρα θα αναζητήσει όχι ποιοι έκαναν τις υποκλοπές αλλά ποιοι αποκάλυψαν τις υποκλοπές!

Ο Ι.Ντογιάκος θα ερευνήσει το πώς… διέρρευσαν οι υποκλοπές αντί να ψάξει ποιος έκανε το έγκλημα των υποκλοπών!

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, θα διενεργήσει προσωπικά ποινική προκαταρκτική έρευνα, όχι για την ουσία των καταγγελιών που αφορούν τα κακουργήματα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του Θανάση Κουκάκη αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση! 

Συγκεκριμένα θα διερευνήσει «ποιος και πώς αποκάλυψε το έγκλημα και έφεραν στην δημοσιότητα τα στοιχεία διάπραξής του, γιατί «αυτό απαγορεύεται»!

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Δηλαδή ξεκινά μια προσπάθεια να διωχθούν οι καταγγέλλοντες και «να βγουν λάδι» οι καταγγελλόμενοι κυβερνητικοί που διέπραξαν τα εγκλήματα!

Έτσι η Εισαγγελία του Άρειου Πάγου θα επιχειρήσει να τιμωρήσει αυτούς που αποκάλυψαν την αλήθεια και να «θαφτεί» η υπόθεση, που σοβαροί νομικοί κύκλοι της χώρας εκφράζουν βεβαιότητα ότι αν δεν συγκαλυφθεί, οδηγεί στην φυλακή τους υπευθύνους.

Και πρώτο απ’ όλους τον διοικητή της ΕΥΠ, αλλά και την εισαγγελέα που υπέγραφε να γίνουν οι παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων.

Δηλαδή η έρευνα θα διενεργηθεί από τον κ. Ντογιάκο για να αποκαλυφθεί από ποιόν ή ποιούς διέρρευσε εκτός ΕΥΠ το υλικό των παρακολουθήσεων που φέρεται ότι έγιναν τόσο στον στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, όσο και δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Και να κλείσει η υπόθεση με την διαρροή του αυτού που έκανε την διαρροή.

Διευκρινίζεται ότι απαγορεύεται υλικό που υπάρχει στην ΕΥΠ να γνωστοποιηθεί σε τρίτα πρόσωπα, αλλά αυτό ισχύει για το παράνομα κτηθέν υλικό;

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή του κ. Ντογιάκου είναι δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία αναφέρουν ότι στοιχεία από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη διέρρευσαν σε πρόσωπα εκτός της ΕΥΠ.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον ίδιο τον Εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, που άπτεται, όπως διευκρίνιζαν ανώτατες εισαγγελικές πηγές, θεμάτων εθνικής ασφάλειας.

Πέραν του Νίκου Ανδρουλάκη καταγγελίες για παρακολούθηση έχουν υποβληθεί και από τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη οι οποίες επίσης θα ερευνηθούν για τη διαρροή των στοιχείων σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ έρευνες για την ουσία των παρακολουθήσεων ήδη διενεργούνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βέβαιο είναι ότι και πολλά άλλα τηλέφωνα, εκατοντάδες για την ακρίβεια παρακολουθούνται. Κι έρχονται πολλές αποκαλύψεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.