ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Γ.Φλωρίδης συναντήθηκε με τον Κροάτη υπουργό Δικαιοσύνης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Ο Ivan Malenica δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί το Ζάγκρεμπ με την Αθήνα στις έρευνες

Ο Γ.Φλωρίδης συναντήθηκε με τον Κροάτη υπουργό Δικαιοσύνης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης είχε συνάντηση σήμερα στο γραφείο του, με τον Κροάτη ομόλογό του, Ivan Malenica.

Ο Κροάτης υπουργός δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί το Ζάγκρεμπ με την Αθήνα στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης  της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έχασε τη ζωή του από τους νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ο Ivan Malenica εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ καθώς και την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο κ. Φλωρίδης ανέφερε στον Κροάτη υπουργό Δικαιοσύνης ότι «αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών με σεβασμό στην ανεξαρτησία της ελληνικής Δικαιοσύνης και οφείλουμε να εμπιστευτούμε την κρίση της».

Επίσης, κατέστη σαφές ότι το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που αποδέχθηκε ο Ivan Malenica.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας υπουργός διευκρίνισε, επίσης, ότι η έρευνα διεξάγεται πολύ προσεκτικά, με τον κ. Malenica να εκφράζει την προθυμία των αρμόδιων κροατικών αρχών να συνδράμουν στις έρευνες των ελληνικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.