ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο καταδικασμένος για δολοφονία Β.Ρουμπέτης είχε προσληφθεί από το δήμο Πειραιά! (φώτο)

Ο μαφιόζος που δολοφόνησαν πριν λίγες ημέρες στον Κορυδαλλό

Ο καταδικασμένος για δολοφονία Β.Ρουμπέτης είχε προσληφθεί από το δήμο Πειραιά! (φώτο)

Ο δολοφονημένος μαφιόζος Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή στη δολοφονία οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, είχε προσληφθεί στον Δήμο Πειραιά, με την υπογραφή μάλιστα του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη! 

Αυτό αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το «Ζούγκλα», σύμφωνα με το οποίο ο Βασίλης Ρουμπέτης προσλήφθηκε με δύο δίμηνες συμβάσεις μεταξύ του 2018 και του 2019! Πρόκειται για σκάνδαλο καθώς ο Ρουμπέτης είχε καταδικαστεί για την υπόθεση Φιλόπουλου, την ώρα που ο νόμος απαγορεύει να προσληφθεί ως υπάλληλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάποιος που έχει καταδικαστεί για κακούργημα!

Το πρωτοπαλίκαρο των επίσης δολοφονημένων «πρωταγωνιστών» της Greek Mafia Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου, που φέρεται να εμπλέκεται και σε «συμβόλαια θανάτου» μεταξύ των οποίων των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Στέφανου Χίου, προσλήφθηκε στον Δήμο Πειραιά.

Αναλυτικά οι πίνακες από την «Διαύγεια» που αφορούν τις προσλήψεις του Βασίλη Ρουμπέτη στο Δήμο Πειραιά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.