Ο καυγάς του Μ.Δασκαλάκη με τη Ρ.Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της – «Θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση της Πάτρας

Ο καυγάς του Μ.Δασκαλάκη με τη Ρ.Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της – «Θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

Στη δημοσιότητα ήρθαν νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση με τα τρία νεκρά αδέρφια στην Πάτρα.

Όπως αποκάλυψε  ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, λίγο καιρό πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κι ενώ η… κατάσταση οδηγούνταν προς αυτή την κατεύθυνση για την 33χρονη μητέρα, είχε γίνει μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο.

Πρόκειται για τη συνάντηση, στην οποία επήλθε οριστικά η ρήξη της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά»

Ήταν η περίοδος που μπροστά στις κάμερες η Ρούλα και ο Μάνος πήγαιναν χέρι – χέρι και στήριζε ο ένας τον άλλο, φαίνεται πως πίσω από αυτές η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Όλα συνέβησαν στα μέσα Φεβρουαρίου. Σε εκείνη τη συνάντηση ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Αυτή η φράση του Μάνου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, είχε προκαλέσει έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.