ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κροάτης Υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφτηκε τους νεοναζί χούλιγκαν στις φυλακές της Χαλκίδας

Οι επτά Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν έχουν τοποθετηθεί σε ειδικό θάλαμο για την αποφυγή επεισοδίων

Ο Κροάτης Υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφτηκε τους νεοναζί χούλιγκαν στις φυλακές της Χαλκίδας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας, επισκέφτηκε τις φυλακές Χαλκίδας για να ενημερωθεί για τις συνθήκες κράτησης των νεοναζί χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης Υπουργός Δικαιοσύνης Ivan Malenica με την συνοδεία διπλωματών βρέθηκε στην Εύβοια και την Χαλκίδα, προκειμένου να επισκεφθεί τις φυλακές στις οποίες έχουν μεταφερθεί επτά κατηγορούμενοι για την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το «evima.gr» ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας ενημερώθηκε από τον διευθυντή της Φυλακής για τις συνθήκες κράτησης των συμπατριωτών του, με τον ίδιο μάλιστα να μένει ικανοποιημένος από τα όσα του παρουσιάστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επτά  Κροάτες χούλιγκαν έχουν τοποθετηθεί σε ειδικό θάλαμο για την αποφυγή επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.