ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Μ.Φουρθιώτης δήλωσε αθώος και μίλησε για «σενάριο» των αστυνομικών

Επιμένει στην αθωότητά του ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μ.Φουρθιώτης δήλωσε αθώος και μίλησε για «σενάριο» των αστυνομικών

Ο τηλεπαρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, επιμένει στην αθωότητά του, δηλώνοντας πως δεν έχει «σκηνοθετήσει» τους πυροβολισμούς στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2021.

«Δηλώνω αθώος και θα αποδειχθεί από την ακροαματική διαδικασία ότι είναι σενάριο από τα αστυνομικά όργανα» είπε ο κατηγορούμενος παρουσιαστής απευθυνόμενος στους δικαστές στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώ αθώοι δήλωσαν και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του.

Συγκεκριμένα στο εδώλιο κάθονται ακόμα δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται ως συνεργοί του παρουσιαστή, καθώς και ένα ακόμα άτομο που αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με διακίνηση απαγορευμένων ουσιών σε αθλητές.

Η δίκη ξεκίνησε λίγο πριν τη λήξη του 18μηνου προσωρινής κράτησης δυο εκ των κατηγορουμένων. Αυτός ήταν και ο λόγος που το δικαστήριο απέρριψε αίτημα νέας διακοπής της δίκης, λόγω κωλύματος δυο συνηγόρων.

Από την πλευρά τους οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων κατέθεσαν ενστάσεις επί νομικών θεμάτων με το δικαστήριο άλλες να τις απορρίπτει και για άλλες να επιφυλάσσεται στην πρόοδο της δίκης.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκαν αστυνομικοί μάρτυρες κατηγορίας , οι καταθέσεις των οποίων ετέθησαν υπό αμφισβήτηση από την πλευρά υπερασπιστών των κατηγορουμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.