ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο παιδοβιαστής Η.Μίχος είχε φτιάξει 51 προφίλ για να εκδίδει την 12χρονη (upd)

Ξεκίνησε από όταν το παιδί ήταν 11 χρονών!

Ο παιδοβιαστής Η.Μίχος είχε φτιάξει 51 προφίλ για να εκδίδει την 12χρονη (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 14:44) Με δοκιμαστικές εγγραφές, χωρίς συνδρομή, στην διαδικτυακή εφαρμογή blindchat είχε ξεκινήσει ο παιδοβιαστής και κομματάρχης της ΝΔ, Ηλίας Μίχος την αναζήτηση αντρών για να εκδίδει τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2022 ο μαστροπός Ηλίας Μίχος άνοιξε στην 12χρονη συνολικά 51 προφίλ, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά, δηλαδή χρησιμοποιήθηκε η δυνατότητα δωρεάν εισόδου για γυναίκες, ενώ τα υπόλοιπα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως το email και η ηλικία του χρήστη.

PHOTO-2022-10-19-18-08-16

370 συνομιλίες εκτός Αθηνών, 367 φέρεται να έχουν πραγματοποιηθεί μέσω προφίλ δοκιμαστικών και μη που χρησιμοποιούσε η ανήλικη, ενώ 3 συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν από έτερο χρήστη της εφαρμογής, ο όποιος έχει την εξής τηλεφωνική σύνδεση (σ.σ αναφέρεται ο αριθμος) χρήστης της οποίας είναι η ανήλικη, σε 3 έτερους χρήστες της εφαρμογής.

Προέκυψαν, 51 διαφορετικά προφίλ της ανήλικης εκ των οποίων τα 35 δοκιμαστικά δηλαδή χρησιμοποιήθηκε η επιλογή για δωρεάν είσοδο στην εφαρμογή για τις γυναίκες και 16 προφίλ που περιέχουν πρόσθετες πληροφορίες όπως για παράδειγμα την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail με την οποία έχει συνδεθει έκαστο προφίλ και την ηλικία του χρήστη. Σημειώνεται ότι τρία προφίλ εξ’αυτών διαθέτουν ως φωτογραφία προφίλ χρήστη, φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανήλικη και παθούσα.

Οι συνομιλίες, πραγματοποιήθηκαν από τις 25 Μαΐου 2022 και ώρα 14:34 έως και την 22 Αυγούστου 2022 και ώρα 00:42. Κατά το ανώτέρω χρονικό διάστημα, με τη χρήση διαφορετικών λογαριασμών, και κατά περίπτωση είναι διαφορετική διαδικτυακή διεύθυνση IP έγινε προσπάθεια ανεύρεσης χρηστών της πλατφόρμας.

Επίσης ο χειριστής των προφίλ της ανήλικης, δήλωνε σε έκαστο συνομιλητή, ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα με ηλικία περι τα 16 – 17 έτη.

Επιπρόσθετα, στις εν λόγω συνομιλίες, έχουν αποσταλεί από προφίλ της ανήλικης συνολικά 90 φωτογραφίες, σε 76 εταίρους χρήστες, ενώ έχει λάβει 12 φωτογραφίες από 10 έτερους χρήστες. Σύμφωνα με την διαδικτυακή πλατφόρμα Blindchat.gr, οι φωτογραφίες δεν μπορούν ανακτηθούν καθότι διαγράφονται αυτόματα μετά από επτά ημέρες».

Επίσης, οι αστυνομικοί μέσα από τις αναλύσεις στα στοιχεία του Blindchat.gr, έχουν στα χέρια τους 212 προφίλ αγνώστων ανδρών εκ των οποίων τουλάχιστον μια φορά έχει επικοινωνήσει ο καθένας με την 12χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.