ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο πατέρας του 17χρονου μιλά για την επίθεση που δέχθηκε ο γιος του στην Αγία Παρασκευή: «Έφτυνε αίμα»

Όσα λέει ο πατέρας του 17χρονου που δέχθηκε επίθεση στην Αγία Παρασκευή

Ο πατέρας του 17χρονου μιλά για την επίθεση που δέχθηκε ο γιος του στην Αγία Παρασκευή: «Έφτυνε αίμα»

Για όσα έζησε ο 17χρονος γιος του που έπεσε θύμα επίθεσης στην Αγία Παρασκευή με τους δράστες να του αρπάζουν 5 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο μίλησε ο πατέρας του έφηβου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ «το παιδί είχε πρησμένο το πρόσωπό του, έφτυνε αίμα και ζαλιζόταν». Όσον αφορά, δε, την κατάσταση της υγείας του 17χρονου πρόσθεσε ότι «αναρρώνουμε σιγά-σιγά. Από τα εγκεφαλικά τραύματα αναρρώνουμε, τα δόντια του τώρα πρέπει να τα φτιάξουμε».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τον 17χρονο «όλα τα χτυπήματα στον 17χρονο ήταν από τον θώρα και επάνω».

«Το παιδί είχε λιποθυμήσει γιατί μέχρι να έρθει η αστυνομία ο άνθρωπος που τον έσωσε τον ρωτούσε τι συνέβη και δεν θυμόταν» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής με γρήγορες ενέργειες εξιχνίασαν την υπόθεση, συλλαμβάνοντας δύο άτομα και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

Δεκαεπτάχρονοι λήστεψαν ανήλικο με πλαστικό σφυρί και γκλοπ στην Αγία Παρασκευή

Χειροπέδες σε δυο 17χρονους με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία πέρασαν αστυνομικοί της ασφάλειας στην Αγία Παρασκευή.

Τα δυο άτομα κινούμενοι με αυτοκίνητο, προσέγγισαν έναν άλλο ανήλικο και χτυπώντας τον με πλαστικό σφυρί και γκλοπ, του έκλεψαν ταυτότητα, το κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδί μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο 17χρονος αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες και λίγο αργότερα ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος. Μάλιστα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.