ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο σκύλος που εντόπισε τη σορό του Μπάμπη θα ψάξει για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία

Ο άτυχος 45χρονος, παρασύρθηκε τη νύχτα της 15ης Ιανουαρίου με το αυτοκίνητό του

Ο σκύλος που εντόπισε τη σορό του Μπάμπη θα ψάξει για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία

Ο σκύλος Echo – ο Βελγικός Ποιμενικός της Ομάδας Anubis K9P που εντόπισε τη σορό του δολοφονημένου 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι αναμένεται να βρεθεί στην Ηλεία αύριο το πρωί προκειμένου να συμβάλει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο χωριό Πλουτοχώρι πριν από σχεδόν 10 ημέρες. 

Όπως είπε μιλώντας στο patrisnews.com ο εκπαιδευτής του Echo, αύριο νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουν από την Αθήνα με προορισμό το Πλουτοχώρι για να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον 45χρονο.

Ο άτυχος 45χρονος, παρασύρθηκε της νύχτα της 15ης Ιανουαρίου με το αυτοκίνητό του από ορμητικά νερά χειμάρρου και παραμένει ακόμα αγνοούμενος.

Μαζί του ήταν η 38χρονη αρραβωνιατσικιά του, η οποία την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε νεκρή.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 1.500 μέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε, θαμμένο στις λάσπες και τα νερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις έρευνες που πραγματοποιούνται μετέχουν συνολικά 22 πυροσβέστες από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας, από την 6η ΕΜΟΔΕ και από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με δύο σωστικές λέμβους και οκτώ οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.