ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «Τζούλιο» και οι άλλοι Αλβανοί «πρόσφυγες» της Πανεπιστημιούπολης

ΕΛ.ΑΣ: Δεν συντρέχουν λόγοι για απέλασή τους από τη χώρα

Ο «Τζούλιο» και οι άλλοι Αλβανοί «πρόσφυγες» της  Πανεπιστημιούπολης

«Κράτος εν κράτει» φαίνεται ήταν στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου οι δύο συμμορίες των σκληρών Αλβανών  «προσφύγων» ποινικών που συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μετά από επιχείρηση με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ.

Αυτό φαίνεται, μεταξύ άλλων, από μία σειρά γεγονότων που έχουν καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ. και περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η συμμορία του «Τζούλιο» προέβαινε ακόμη και σε αγοραπωλησίες όπλων εντός των χώρων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το απόγευμα της 27ης Ιουνίου 2021 ο «Τζούλιο» με τον αδερφό του έδωσαν ραντεβού σε υπόγειο χώρο στάθμευσης εντός της Πανεπιστημιούπολης και εκεί συναντήθηκαν με 4 άγνωστα άτομα ηλικίας 18-20 ετών και τους πούλησαν ένα πιστόλι και ένα πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov.

Αίσθηση, επίσης, προκαλεί ότι από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 28 αγοραπωλησίες ναρκωτικών εντός των χώρων της Πανεπιστημιούπολης.

Τέλος, χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές είχαν εγκαταστήσει άτυπο «face control» στις εισόδους και στους περιμετρικούς χώρους αυτών το οποίο εφάρμοσαν με ένοπλα μέλη ελέγχοντας όποιο άτομο είτε δεν γνώριζαν είτε θεωρούσαν ύποπτο, χωρίς να διστάζουν ακόμα και να προτάσσουν όπλα προκειμένου να τους επιδείξουν τα στοιχεία ταυτότητας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πάντως διευκρινίζουν αστυνομικές πηγές ουδείς εκ των Αλβανών πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα μετά το περάς της ποινής τους καθώς αυτό που προέχει είναι η ομαλή ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.