
Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (09/12) στη Θεσσαλονίκη, καθώς αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε είσοδο πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο κατέληξε στην είσοδο της πολυκατοικίας μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα που οδήγησε στην εκτροπή από την πορεία του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Πολυτεχνείου, με τους οδηγούς των δύο οχημάτων είναι καλά στην υγεία τους.
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα αφού δεν υπήρχαν άνθρωποι ούτε στο πεζοδρόμιο αλλά ούτε στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.