ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οικιακή βοηθός κακοποιούσε την ηλικιωμένη που φρόντιζε – «Κατέληξε» μετά από λίγο (βίντεο)

Το στιγμιότυπο προέρχεται από κρυφή κάμερα στο σπίτι που είχε τοποθετήσει ο γιος της 90χρονης

Οικιακή βοηθός κακοποιούσε την ηλικιωμένη που φρόντιζε – «Κατέληξε» μετά από λίγο (βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο διακρίνεται μια οικιακή βοηθός να χτυπάει άγρια την ηλικιωμένη γυναίκα, που υποτίθεται πως φρόντιζε.

Το στιγμιότυπο προέρχεται από κρυφή κάμερα στο σπίτι που είχε τοποθετήσει ο γιος της 90χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ότι η μητέρα του πέθανε από ασφυξία.

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι τα χτυπήματα επιδείνωσαν την υγεία της μητέρας του, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που προσέλαβαν την οικιακή βοηθό.

Με αφορμή λοιπόν, πριν εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό -η οικιακή βοηθός έχει καταδικαστεί με αναστολή σε επτά χρόνια φυλάκισης- ο άνδρας αποφάσισε να μιλήσει δημόσια.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», είπε χαρακτηριστικά στο Mega, με τον τηλεοπτικό σταθμό να αναπαράγει το βίντεο που η βοηθός χτυπάει με μανία την ηλικιωμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.