ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια – Οδηγείται στον εισαγγελέα

Θα ακολουθήσει διάσκεψη μεταξύ της ανακρίτριας και του εισαγγελέα προκειμένου να καταλήξουν σε μία απόφαση

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια – Οδηγείται στον εισαγγελέα

Πριν από λίγα λεπτά, ολοκληρώθηκε η απολογία της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, θα ακολουθήσει διάσκεψη μεταξύ της ανακρίτριας και του εισαγγελέα προκειμένου να καταλήξουν σε μία απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια στις 12:00 και η απολογία της ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ώρες περίπου.

Ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως είχε γίνει γνωστό από το βράδυ της Κυριακής, οι δικηγόροι της την επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ, μία ημέρα πριν οδηγηθεί στην ανακρίτρια, ώστε να συζητήσουν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να επιμένει για τον ανιχνευτή ψεύδους στον οποίο θέλει να υποβληθεί προκειμένου να δείξει πως ό,τι υποστηρίζει, είναι αλήθεια.

Σχετικά με την υπερασπιστική της γραμμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα καθώς κανείς μπορεί να την προμηθευτεί από φαρμακείο νοσοκομείου, άρα πρόκειται για «ιατρικό λάθος η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα».

Τι απαντά ο Διοικητής του Παίδων

Στην παραπάνω θέση, απάντησε ο Εμμανουήλ Παπασάββας, διοικητής του νοσοκομείου Παίδων, σε δηλώσεις του, αναφέροντας ότι ουδέποτε οι γιατροί χορήγησαν κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύτηκε η άτυχη 9χρονη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι η συγκεκριμένη ουσία, η οποία εξετάζεται αν οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν χορηγήθηκε ούτε αυτούσια ούτε συστατικό της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, ήδη από το βράδυ της Κυριακής, νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν πως δεν έχει χορηγηθεί, από γιατρούς, κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.