ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ έλεγξε τους δύο Αλβανούς 4 ώρες πριν την αιματηρή επίθεση κατά των 3 Κρητικών στο Γκάζι!

Στον έλεγχο δεν βρέθηκε κανένα όπλο

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ έλεγξε τους δύο Αλβανούς 4 ώρες πριν την αιματηρή επίθεση κατά των 3 Κρητικών στο Γκάζι!

Τέσσερις ώρες πριν την δολοφονική επίθεση κατά των τριών Κρητικών στο Γκάζι το πρωί του Σαββάτου, ομάδα ΔΙ.ΑΣ είχε σταματήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο Αλβανοί για έναν τυπικό έλεγχο, χωρίς ωστόσο να βρουν το όπλο που χρησιμοποίησε ο 37χρονος καταζητούμενος, Ναρντί Ιζμέτ Ιρντίζι.

Αυτό αποκάλυψε ο έτερος 33χρονος συλληφθείς Αλβανός Εμιλιάνο Γιακούπι (τα ονόματά τους αποκαλύφθηκαν από τα αλβανικά ΜΜΕ).

«Επικοινώνησε μαζί μου αμέσως μετά το περιστατικό. Εντόπισα 53 κλήσεις του εντολέα μου γύρω στις 9 το πρωί.

Επικοινώνησα αμέσως μαζί του, μου μίλησε για το συμβάν και μου είπε ο ίδιος πως θέλει να παραδοθεί και έτσι δρομολογήθηκε η παρουσία του στην Αρχή.

Συνοδευόμενος από εμένα μεταβήκαμε στο τμήμα της ΓΑΔΑ. Ο εντολέας μου δεν γνώριζε πως οπλοφορούσε ο οδηγός.

Μάλιστα, ο οδηγός είχε υποστεί έλεγχο στο αυτοκίνητο από ομάδα ΔΙ.ΑΣ 4 ώρες πριν το περιστατικό και δεν εντόπισαν το όπλο εντός του αυτοκινήτου» αποκάλυψε η δικηγόρος Σταματία Μάρκου.

Τον έλεγχο των αστυνομικών, τον επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Ήταν ένας απλός έλεγχος. Επίσης, υπάρχει και ένα διάστημα μέχρι τις 7 το πρωί και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε».

Η δικηγόρος του 33χρονου τόνισε ξανά πως ο εντολέας της δεν πυροβόλησε κανέναν, δεν είχε γνώση πως ο οδηγός είχε όπλο, ενώ επισήμανε πως στον έλεγχο των Αρχών δεν ήταν στο αυτοκίνητο.

«Στον έλεγχο δεν ήταν μαζί με τον οδηγό ο πελάτης μου, ήταν μαζί με κάποιον άλλον.

Ο πελάτης μου είναι μηχανικός δίκυκλων. Έχουν ακουστεί πράγματα που δεν ευσταθούν.

Όσοι τον γνωρίζουν πως αυτό που λένε(σ.σ πως πουλούσε προστασία στα μαγαζιά) δεν ισχύει.

Μία καταδίκη έχει και αυτή όταν ήταν ανήλικος. Υπάρχει μία δικογραφία για κλοπή οχήματος, το οποίο ήταν επειδή βρέθηκε στο κατάστημα που δουλεύει. Στην απολογία του αναφέρει πως όταν περνούσε το αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε νερό προς την παρέα του Κρητικών και ένας από την  παρέα τον εξύβρισε και πέταξε προς τον οδηγό ένα μπουκάλι.

Εκείνος σταμάτησε και εξήλθε. Ο εντολέας μου βγήκε για να διατηρήσει τος ισορροπίες.

Όταν έληξε το συμβάν ο εντολέας μου μπαίνει στο αμάξι και τότε ήρθαν οι 2 της παρέας και τους επιτέθηκαν. Έτσι, προκλήθηκε ο καβγάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν μπήκε στο αμάξι και έφυγαν έκανε εμετό. Έχει ένα μεγάλο ‘’κατηγορώ’’ για τον οδηγό. Δεν ήξερε το παρελθόν του, είχαν βρεθεί 10-15 φορές το τελευταίο έτος» ανέφερε η κα Μάρκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.