ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Τη φωτογράφισαν γυμνή πριν την εγκαταλείψουν

Απολογείται αύριο ο 23χρονος

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Τη φωτογράφισαν γυμνή πριν την εγκαταλείψουν

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται «στο φως» για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγελλε 21χρονη από τη Σουηδία, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά στην Κρήτη.

Αύριο, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Χανίων ο 23χρονος που κατηγορείται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου μαζί με έναν 19χρονο φίλο του, ασέλγησαν σε βάρος της 21χρονης.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο η γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε πως όχι απλά κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και επιπλέον τη φωτογράφησε ενώ ήταν ημίγυμνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν νωρίτερα γνωστές, οι ισχυρισμοί της νεαρής κοπέλας επιβεβαιώνονται, αφού στο κινητό του 23χρονου συλληφθέντα φέρεται να βρέθηκαν φωτογραφίες της 21χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα έληξε η προθεσμία του αυτοφώρου για τον 19χρονο που έχει ταυτοποιηθεί ως συνεργός του 23χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.