Ομολόγησε ο 45χρονος βιαστής του Π. Φαλήρου: «Φταίνε τα ναρκωτικά και το ποτό» είπε στους αστυνομικούς

Παραδέχθηκε ότι βίασε μία κοπέλα στο Φάληρο και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία ο 45χρονος

Ομολόγησε ο 45χρονος βιαστής του Π. Φαλήρου: «Φταίνε τα ναρκωτικά και το ποτό» είπε στους αστυνομικούς

Τις αποτρόπαιες πράξεις του παραδέχτηκε ο 45χρονος βιαστής από το Παλαιό Φάληρο με το τατουάζ λέγοντας ότι φταίνε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο 45χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι βίασε μια κοπέλα και αποπειράθηκε να κακοποιήσει άλλη μία μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της.

Περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια όσα έκανε και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «για όλα έφταιγε η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ», σύμφωνα με το OPEN.

Οσον αφορά στην διαφυγή του στην Αλβανία υποστήριξε πως όταν είδε τον εαυτό του από κάμερες ασφαλείας στα μέσα κατάλαβε ότι η αστυνομία θα τον συλλάβει και γι’ αυτό έφυγε,.

«Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα, ευθύνονται για όσα έγιναν. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου, μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα το έκανα όταν είδα τυχαία αυτές τις δύο γυναίκες στον δρόμο. Όταν είδα τον εαυτό μου στα βίντεο στην τηλεόραση κατάλαβα ότι θα με πιάσουν και έφυγα για την Αλβανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 45χρονος είχε παρελθόν στην Αλβανία, καθώς είχε κάνει κλοπές κάτι το οποίο διευκόλυνε και τις διαδικασίες να μεταφερθεί στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.