ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ομόνοια: 28χρονος αλλοδαπός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 52χρονο πατέρα του

Ο 52χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν έφερε τραύματα από μαχαίρι

Ομόνοια: 28χρονος αλλοδαπός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 52χρονο πατέρα του

Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας με δράστη έναν 28χρονο που μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του.

Δράστης της δολοφονίας είναι ένας 28χρονος ο οποίος και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για την αποτρόπαια πράξη του που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας πριν να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημά του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ελληνικής υπηκοότητας δράστης, καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα, που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.