Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Ομόνοια: Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έκαναν έφοδο σε ενεχυροδανειστήριο – Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί

Στο πίσω μέρος του ενεχυροδανειστηρίου υπήρχαν τρεις μονάδες με τις οποίες έλιωναν τα χρυσά κλοπιμαία

Ομόνοια: Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έκαναν έφοδο σε ενεχυροδανειστήριο – Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί

Αστυνομικοί του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, το πρωί της Δευτέρας (15/12) προχώρησαν στη σύλληψη δύο Αλβανών μετά από έφοδο σε ενεχυροδανειστήριο στην Ομόνοια το οποίο συνεργαζόταν με συμμορίες διαρρηκτών και έλιωνε τα κλοπιμαία.

Οι δύο διαρρήκτες φέρονται να συνεργάζονταν με το συγκεκριμένο ενεχυροδανειστήριο, ο ιδιοκτήτης του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, λειτουργούσε ως κλεπταποδόχος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο πίσω μέρος του ενεχυροδανειστηρίου υπήρχαν τρεις μονάδες με τις οποίες έλιωναν τα χρυσά κλοπιμαία, διαδικασία που γινόταν εντός λίγων ωρών, από τη στιγμή που τα έπαιρναν στα χέρια τους.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου προσήχθησαν οκτώ άτομα που βρίσκονταν στο ενεχυροδανειστήριο.

Από τα κλοπιμαία που αφαίρεσαν οι δύο διαρρήκτες και βρέθηκαν στο ενεχυροδανειστήριο, μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί:

  • Μια Χρυσή λίρα Αγγλίας (κωνσταντινάτο)
  • Ένα vintage σετ λαιμού που αποτελείται από σκουλαρίκια και δαχτυλίδι με ρουμπίνι και ζιργκόν)
  • Ένα λευκόχρυσο μονόπετρο δαχτυλίδι με διαμάντι
  • Ένα κολιέ ροζ χρυσό με μαργαριτάρι
  • Ένα βραχιόλι ροζ χρυσό
  • Ένα χρυσό δαχτυλίδι μισόβερο ροζ χρυσό
  • Και ένα ρολόι ροζ χρυσό με λευκό καντράν
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.