Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ομόνοια: Επίθεση με μπογιές σε ξενοδοχείο που διοργανώνει συνέδριο για τη συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ (φώτο)

Νωρίτερα, έξω από το ίδιο ξενοδοχείο είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση μέλη του ΠΑΜΕ

Ομόνοια: Επίθεση με μπογιές σε ξενοδοχείο που διοργανώνει συνέδριο για τη συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ (φώτο)

Άγνωστοι το πρωί της Τετάρτης (28/5) πέταξαν μπογιές στην είσοδο ξενοδοχείου στην πλατεία Ομονοίας στο οποίο φιλοξενείτο συνέδριο για την ενίσχυση οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ.

Το συνέδριο διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Νωρίτερα, έξω από το ίδιο ξενοδοχείο είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση μέλη του ΠΑΜΕ με αστυνομικές δυνάμεις να τους εμποδίζουν την είσοδο στο κτήριο.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Αμπατιέλος, Χρήστος Κατσώτης και Διαμάντω Μανωλάκου, ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπαδάκης και τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος Θέμης Γκιώνης, Θοδωρής Χιωνης και Γιάννης Πρωτούλης.

Σημειώνεται ότι το συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης στο κτήριο του ΕΒΕΠ αλλά ακυρώθηκε και επαναπρογραμματίστηκε για σήμερα σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.