ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ομόνοια: Όσα ανέφερε η 19χρονη για το βιασμό της από τους δύο αστυνομικούς – Την κατέγραφαν με κάμερα

Οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Ομόνοια: Όσα ανέφερε η 19χρονη για το βιασμό της από τους δύο αστυνομικούς – Την κατέγραφαν με κάμερα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται «στο φως» από την καταγγελία 19χρονης κοπέλας που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς – ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ, μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο αστυνομικοί προσφέρθηκαν να την ξεναγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, την οδήγησαν στα «αποδυτήρια» του ισογείου και τη βίασαν διαδοχικά, ενώ ο ένας από αυτούς την ώρα της πράξης φέρεται να φορούσε φορητή κάμερα GoPro και να κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν.

Οι δύο δράστες, ηλικίας 24 και 28 ετών συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παράβαση του άρθρου 336.

Παράλληλα, και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.