ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ομόνοια: Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία – Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος (upd)

Ο δικηγόρος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του

Ομόνοια: Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία – Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 11:29) Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται γνωστός δικηγόρος ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Συγκεκριμένα του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Όλα ξεκίνησαν στις 00:10 της Κυριακής όταν η τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της με ίδια μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 37χρονη ήταν σε άθλια κατάσταση και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και ότι τα τραύματα προήλθαν από την πτώση.

Ένας γιατρός, ωστόσο, κατά την εξέτασή της απεφάνθη ότι η τραυματίας, έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα σε διάφορα σημεία του σώματος (σύμφωνα με πληροφορίες η ιατρική αναφορά κάνει λόγο για πολυτραυματία)με αποτέλεσμα να επιμένει πως δεν συνάδουν με την εκδοχή που έδωσε το ζεύγος και να ειδοποιηθεί η άμεσα η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο νοσοκομείο, οδήγησαν τον δικηγόρο στο τμήμα της Ομόνοιας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Πληροφορίες λένε πως στην ιατρική αναφορά γίνεται λόγος για τραύματα και για χτυπήματα που μακροσκοπικά τουλάχιστον δεν συνάδουν με χτυπήματα από πτώση. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει το ζευγάρι με την 37χρονη να μην έχει υποβάλλει μήνυση.

Όμως ο εισαγγελέας που ενημερώθηκε έδωσε εντολή να συλληφθεί ο δικηγόρος ο οποίος σήμερα το πρωί ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία και πέρασε από τα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ για λήψη αποτυπωμάτων και φωτογραφιών. Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.