ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ομόνοια: Συνελήφθη 17χρονος Αλβανός για απόπειρα ληστείας

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Ομόνοια: Συνελήφθη 17χρονος Αλβανός για απόπειρα ληστείας

Ένας 17χρονος Αλβανός συνελήφθη στο κέντρο της Αθηνάς το απόγευμα της Τετάρτης (1/2) μετά από απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 30χρονου.

Ο συλληφθείς μαζί με ακόμα ένα άτομο που καταζητείται, πλησίασαν τον 30χρονο στον Σταθμό Λαρίσης.

Κρατώντας ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, προσπάθησαν να του αρπάξουν χρήματα, με τον ίδιο να αντιστέκεται. Α

ποτέλεσμα ήταν να τραπούν σε φυγή, κατά την οποία χτύπησαν στο πόδι.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο 17χρονος στην οδό Σάμου, στην Ομόνοια, και οδηγήθηκε στο Τμήμα της περιοχής. Εκεί αναγνωρίστηκε από το θύμα.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, παράβαση του νόμου περί όπλων και απλές σωματικές βλάβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.