ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ορεστιάδα: Παραποίησε φωτογραφίες 14χρονης συμμαθήτριάς του και τις… μοίρασε – «Το ξέρεις πως είσαι εσύ έτσι;»

Ισχυρίστηκε ότι το έκανε για... πλάκα και την διαβεβαίωσε ότι τις διέγραψε από το κινητό του

Ορεστιάδα: Παραποίησε φωτογραφίες 14χρονης συμμαθήτριάς του και τις… μοίρασε – «Το ξέρεις πως είσαι εσύ έτσι;»

Στο στόχαστρο ενός συμμαθητή της βρέθηκε μια 14χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, καθώς ο ανήλικος παραποίησε φωτογραφίες από το προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας το κεφάλι της σε γυμνό σώμα άλλης γυναίκας και τις… μοίρασε σε άλλα παιδιά.

Μάλιστα, ένας συμμαθητής της έστειλε τις επίμαχες φωτογραφίες στην 14χρονη συνοδεύοντάς τις με το ειρωνικό σχόλιο «Το ξέρεις πως είσαι εσύ έτσι; Το ξέρεις πως αν σε ανεβάσει κάπου τελείωσες, έ;».

Ταραγμένο το κορίτσι, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι κατέφυγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν την διαπόμπευση του παιδιού τους.

Ωστόσο, ο συμμαθητής της που είχε παραποιήσει τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή επεξεργασίας, αντιλήφθηκε ότι θα είχε μπλεξίματα και επικοινώνησε με την 14χρονη ζητώντας συγνώμη, ισχυρίστηκε ότι το έκανε για… πλάκα και την διαβεβαίωσε ότι τις διέγραψε από το κινητό του.

Όμως, παραμένει άγνωστο σε πόσους συμμαθητές τους έχει μοιραστεί το παραποιημένο υλικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.